SOULA NOTOS
Boekingen

U kunt mijn avondvullende theatrale voorstelling Wie ben je als niemand kijkt? boeken in het Nederlands, maar ook in het Engels: Who are you when no one is looking? Deze voorstelling duurt ongeveer 70 minuten. Wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar info@soula.nl

U kunt mij ook boeken als stand-up comedian of als cabaretier met mijn eigen programma.

Ik ben echter ook te boeken voor stand-up comedy op maat. Is uw organisatie of instelling bezig met onderwerpen als diversiteit, veranderingsprocessen, emancipatie, culturele verschillen, (interculturele) communicatieprocessen? Dan is een stand-up comedy act wellicht een welkome aanvulling op uw bijeenkomst of conferentie.
Eerdere opdrachtgevers zijn onder meer: WEurope, AAMU, Faculteit Diergeneeskunde, Studievereniging Di-Et-Tri Wageningen, Movisie, Oxfam/Novib, DNB, Gemeente Amsterdam, RADAR, Gemeente Den Haag, Gemeente Rotterdam, Ministerie van Justitie.


Optredens in het Engels en Grieks zijn ook mogelijk!

Honorarium in overleg.
Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar info@soula.nl.


U kunt me ook boeken als presentatrice. Sinds 2003 presenteer ik verschillende bijeenkomsten.
Eerdere opdrachtgevers zijn onder meer: NTR, IHLIA, Centraal Museum, Haarlemmer Houtfestival, Dusk!, Utrechtse Wijkjury, RotterdamV.


Heeft u een bijeenkomst, congres, comedyavond of een culturele dag en zoekt u een ontspannen en inhoudelijk onderlegde presentatrice?

Anna Tijsseling, directeur RotterdamV: "Soula verzorgde het dagvoorzitterschap van RotterdamV's conferentie "Creating Cross-Overs. Kruispunten tussen religieuze, culturele en seksuele diversiteit" van 25 september 2015. Werken met Soula is buitengewoon prettig omdat ze in haar rol als dagvoorzitter gedurende de organisatie constructief kritisch meedenkt als redacteur van het evenement. Ze geeft een frisse twist aan evenementen. Ze is een perfecte host omdat ze inhoudelijk sterk is, en het publiek op luchtige wijze met zware kost in aanraking brengt. Soula maakt het verschil op dagen waarop je als organisatie echt uit bent op verbinding." (1 oktober 2015)

Maar ook voor acteeropdrachten, theatrale acts, spoken columns, workshops (theater, stand-up comedy, Griekse dans, diversiteit), en trainingsacteren (specialiteit: interculturele communicatie, agressie) kunt u mij boeken.
Eerdere opdrachtgevers zijn onder meer: Rotterdam School of Management, Creatuals, BOL.com, ISSA Interclean, WE CAN, Movisie, FNV ABVA KABO, Theatercamping Charme,
Amadeus College Vleuten, NTR, Women Speak.

 


Een voorstelling van Comedy Kitchen boeken is ook nog steeds mogelijk.