SOULA NOTOS
Utrecht International Comedy Festival op 1 en 2 april

 

Vrijdag 1 en zaterdag 2 april 2016 is het twee dagen lachen geblazen tijdens het Utrecht International Comedy Festival. Voor dit humorfestijn verandert de bovenste verdieping van het Utrechtse TivoliVredenburg in een comedy-walhalla met maar liefst 5 zalen en meer dan 50 van de grappigste comedians uit Nederland, Engeland, België en de rest van Europa! Reken op twee avonden vol vermaak met ervaren grappenmakers als Murth Mossel, Jamali Maddix (UK), Pieter Jouke, Imran Yusuf (UK), Roel C. Verburg, Adam Fields (UK), Kasper van der Laan, Harry Glotzbach, Maureen Younger (UK), Arbi el Ayachi (BE), Ria Lina (UK), Jasper van Kuijk, Caroline Clifford (UK), Bob Maclaren en vele anderen. 

Omdat ik zelf op de avond al ergens anders sta (1 april met Comedy Kitchen in Hellevoetsluis en op 2 april op GetUpStandUp in Medemblik) zal ik alleen tijdens een late night show te zien zijn!

Kaarten kun je hier bestellen.