SOULA NOTOS
Try-out "Wie ben je als niemand kijkt?" op 12 oktober


Wie ben je als niemand kijkt?

Soula Notos is een Nederlands-Griekse theatermaker, comedian, actrice, en verhalenverteller. Ze studeerde af aan de Theaterkade met de absurde western Doctor, where do cowgirls dream about? over een vrouwelijke held. Ze maakte en speelde onder leiding van Wijnand Stomp haar solo Heimwee. Verder stond ze o.a. met Peer Mascini op de Parade met De Pensionado's. Ze is lid van het Utrechtse Comedyhuis en ze is regelmatig te gast als verhalenverteller bij Mezrab in Amsterdam.

Ze heeft nu haar eerste avondvullende theatrale solovoorstelling geschreven waarin ze op energieke wijze en met veel zelfspot persoonlijke verhalen vertelt over opgroeien met verschillende labels en hoe daarmee om te gaan zonder gek te worden.

'Mensen vragen me vaak: "waar komt je naam vandaan? Griekenland... Oh, ben je daar ook geboren? Nee? In Goirle? Jezus... Ok, maar dan ben je dus gewoon Nederlands!" Klinkt goed. Maar wat is gewoon? Oftewel: in welk verhaal leefde ik toen zij niet keken? Naar welke verhalen luisterde ik als ik niet op school was? Welke verhalen werden mij verteld als ik bang was?'

"Zonder franje, recht op haar publiek. Een verhaal delen met mensen die daar naar luisteren, dat is alles." - de Volkskrant (over Heimwee)

Tekst & spel: Soula Notos
Met dank aan: Linda Tordoir.

Op woensdag 12 oktober 2016 is de tweede try-out van deze voorstelling. Ditmaal in het Nederlands.

Verplicht aanmelden (i.v.m. de beperkte ruimte) voor de try-out via: info@soula.nl

Locatie: 't Pakhuis, Bankastraat 116, Utrecht (Lombok)
Inloop: vanaf 19.45 uur
Start voorstelling: 20.15 uur
Na afloop borrel.

Entree: 7,50 euro (inclusief koffie en thee).